Hur coachar Insiktsstigen?

Insiktsstigen coachar på det sätt som du tycker passar dig bäst.
Det kan vara via:

  • Fysiskt möte
  • Telefonsamtal
  • E-post
  • Skype
 

Fokus ligger på var du befinner dig just nu i livet. Du kan se livet som ett "livshjul" som är uppdelad i tårtbitar. Vissa av tårtbitarna kan du behöva fylla på i omgångar. Du har kunskapen om hur och med vad inom dig. Som livscoach har jag verktygen för att du ska kunna plocka fram den. Jag stöttar dig i dina utmaningar, så att du känner trygghet under hela vägen mot din förändring till det liv du vill leva.

Livshjulet

Under coachningen kommer du upptäcka hur mycket som finns inom dig. Dina tankar kommer att vidgas då du får nya perspektiv. Genom att definiera och medvetandegöra dina tankar för dig själv kommer du finna nya insikter och mål, som du vill uppnå och tillfredsställelsen kommer att infinna sig. Du kommer känna att du gör din egen stig i ditt liv.

Insiktsstigen rekommenderar att du tar tre coachningstillfällen för bästa möjliga effekt, där en gång är ca 45 min. Vi kommer tillsammans utforma olika små uppgifter som kommer leda dig dit du vill. Jag har tystnadsplikt  och i samband med första tillfället kommer jag att skicka ut ett kontrakt till dig där vi båda skriver på och är i samförstånd om vad som gäller under våra samtal.

Priser:

3 ggr 1600:-

1 gång 550:-

Jul erbjudande boka tre tillfällen och du får den tredje GRATIS. Passa på Innan 24/12

Har du frågor kontakta mig på livscoach@insiktsstigen.se

© 2015 - 2021 Insiktsstigen.se Producerad av Get A Site Webbyrå på Alnö.